Wat doet Unybox?

Het concept

Unybox verkoopt kinderspeelhoek, in combinatie met een full-service pakket, aan bedrijven waar ouders met kinderen komen en vaak even moeten wachten. De speelhoek wordt voor ieder bedrijf op maat gemaakt, wat betekend dat een bedrijf bijvoorbeeld zelf de kleurbepaling kan doen.
De speelhoek wordt na bestelling geleverd en geïnstalleerd door Jetze of Simon van Unybox. Het geselecteerde speelgoed, dat ook onderdeel is van de speelhoek, wordt iedere maand vervangen door ander schoon speelgoed. Dit zorgt er voor dat het speelgoed weer schoon is en dat is diversiteit is voor de kinderen. Ook wordt de complete kinderspeelhoek iedere maand gecontroleerd en grondig schoongemaakt. Dit zorgt er voor dat bedrijven maar weinig omkijken hebben.

Het speelgoed
Het speelgoed wordt altijd tweedehands ingekocht om er voor te zorgen dat er zo weinig mogelijk schade aan de natuur wordt geleverd. Het speelgoed wordt goed geselecteerd; het bevat geen kleine onderdelen, het is voorzien van een CE-keurmerk en het bevat geen los latende verf. Vaak is het speelgoed van bekende merken zoal: Fisher Price, Chicco, V-tech, Tomy et cetera.

Maatschappelijk verantwoord
Unybox creëert werk voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt want de speelhoeken worden gemaakt door hen. Ook helpen ze mee met andere klusjes binnen het bedrijf.

Duurzaam
Het hout dat gebruikt wordt voor de productie is altijd gerecycled of duurzaam geproduceerd. Ook is het speelgoed altijd gerecycled en dingen als schoonmaakmiddelen en doekjes zijn altijd biologisch afbreekbaar. Op deze manier streeft Unybox er naar om het milieu geen schade toe te brengen.

Sponsoring
Bedrijven kunnen op een box/tafel ook sponsoren op een locatie: naamvermelding op de box/tafel aangeboden door de lokale bakker, supermarkt etc.

foto1.
* Dit is slechts een voorbeeld uit het assortiment. De meubels zijn in alle kleuren te bestellen.

Overige bezigheden Unybox:
Unybox zorgt tijdens beurzen en evenementen voor vermaak voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar. Er wordt een kinderhoek van houten meubels opgezet van ongeveer 20m² vol met speelgoed. Ouders kunnen lekker hun gang even gaan en standhouders/verkopers kunnen hun zegje doen.

Binnenkort een beurs, braderie, feest? en vermaak voor kinderen nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

img-20161015-wa0002Foto: Ouder en Kind beurs oktober 2016

Unybox verkoopt ook boxen en/of andere meubels aan overige partijen die belangstelling hebben. Zo heeft de Stenden Hogeschool een box van Unybox afgenomen gevuld met allerlei (bord)spellen voor studenten.